Autor: Tõnu Tramm • 20. september 2023

Läti sulges ühe kahest piiripunktist Valgevenega

Eesmärgiga tagada Läti riigipiiri terviklikkus ja takistada ebaseadusliku migratsiooniga kaasnevaid ohte, otsustas Läti valitsus 19. septembril heaks kiidetud määrusega peatada Silene piiripunkti tegevus Läti-Valgevene piiril. Sama päeva õhtuks oli piiripunkt betoonplokkidega tõkestatud.
Vasakpoolse noolega tähistatud Silene piiripunkt suletakse, parempoolse noolega tähistatud Paternieki jääb avatuks.
Foto: Google Maps

Selleks, et mitte oluliselt mõjutada kaubaveo transporti ning kiireloomulisi vajalikke reise, mis on seotud töösuhete jätkamisega, humanitaaralaste kaalutluste või muude vääramatute asjaoludega, jätkub Läti-Valgevene piiriületus Pāternieki piiripunktis, teatas Läti rahvusringhääling.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077