Autor: Logistikauudised.ee • 11. august 2023

Tolliametnikud avastasid Narva piiripunktis viimaste aastate suurima salasigarettide koguse

11. augusti varahommikul peeti MTA tolliametnike poolt Narva piiripunktis kinni Vene Föderatsioonist pärit veok. Pärast tollidokumentide vormistamist suunasid tolliametnikud veoki röntgenisse. Tehtud läbivalgustus äratas kahtlusi, et veokisse on peidetud salakaupa.
Salasigaretid. Pilt on illustratiivne.
Foto: Julia-Maria Linna

Sündmuskohal tööd teinud tubakakoera käitumine viitas samuti võimalikule ebaseaduslikule kaubale haagise põhja konstruktsioonis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077