Autor: Logistikauudised.ee • 12. aprill 2023

Veokite piiriületus Venemaale on häiritud

Eesti piiripunktides on juba teist päeva pikad järjekorrad, kuna Vene Föderatsioon ei võta vastu kaubaveoseid, teatab maksu- ja tolliamet (MTA).
Eesti-Vene piiripunkt Narvas.
Foto: Andras Kralla

„Pikkade järjekordade info on oluline eelkõige nendele kaubavedajatele, kes veavad kiiresti riknevat kaupa. Kahjuks ei ole Venemaa toll meid ametlikult piiritõrke põhjustest teavitanud, mistõttu ei oska me prognoosida nende lahenemise aega,“ ütles Ants Kutti, MTA välispiiri valdkonnajuht. „Meile teadaolevalt võib põhjus olla Vene Föderatsiooni piirisüsteemi tehnilises tõrkes.“

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077