Autor: Pille Ivask • 15. veebruar 2024

Sanktsioonid avaldavad mõju: Vene tankerid jäävad tasapisi töötuks

Foto: Lars Klemmer
Venemaa naftatankerite armeest on osa kuival, mis annab märku sellest, et Lääne karmistunud sanktsioonid avaldavad nähtavat mõju, vahendab Bloomberg.

Pea pool Venemaa 50 naftatankerist, millele USA mullu oktoobris sanktsioonid peale pani, pole sellest ajast saadik uut lasti peale võtnud. Nii pööras Venemaa laevandushiiule Sovkomflotile kuulunud ja parasjagu Portugali rannikul seilanud NS Leader neljapäeval otsa kohe ringi, kui selle omanik sanktsioneeritud isikute nimekirja lisandus.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077