Autor: Logistikauudised.ee • 29. jaanuar 2024

Kiirusepiirangud hakkavad veelgi rohkem sõltuma reaalsetest teeoludest

Transpordiameti liiklusjuhtimiskeskus võttis kasutusele uuendatud juhtimisreeglid, mille alusel muudetakse infot märkidel ja tabloodel veelgi täpsemalt lähtudes tee- ja ilmaoludest.

Liiklusjuhtimiseskuses jälgitakse reaalajas teeolusid, kiiruspiiranguid ja liiklusvoogu ning selle teabe põhjal saab keskus elektrooniliste liiklusmärkide abil reageerida muutuvatele liiklusoludele, tagades nii suurema ohutuse teedel. Infot teeolude kohta saab liiklusjuhtimiskeskus tee ääres asuvatest teeilmajaamadest.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077