Autor: Logistikauudised.ee • 14. november 2023

Tallinnas toimub Eesti ajaloo suurim rohetehnoloogiate näitus

14-17. novembril saavad kõik huvilised külastada Eesti ajaloo suurimat rohetehnoloogiate näitust NEXPO Tallinn. Jätkusuutlikusele pühendatud näitusealal tutvustavad ambitsioonikaid tulevikulahendusi ja roheinnovatsiooni tippsaavutusi ligi 80 erinevatest riikidest pärit eksponenti.
NEXPO toimub Kultuurikatla ja Tallinna Linnahalli vahelisel alal.
Foto: NEXPO Tallinn

Tallinna Linnahalli ja Kultuurikatla vahelisel alal toimuv NEXPO Tallinn on Euroopa rohelise pealinna aasta üks olulisemaid üritusi, mis toob Eestisse kõige innovaatilisemad ja värskemad rohetehnoloogiad kogu maailmast.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077