Autor: Kristjan Pruul • 15. november 2023

Elmo Rendi eksjuht nõuab ettevõttelt kohtu kaudu raha tagasi

Elektriautode renditeenusele spetsialiseerunud Elmo Rendi eksjuht nõuab ettevõttele laenatud raha kohtu kaudu tagasi.
Elmo Rendi juhi Enn Laansoo Jr sõnul käib eksjuhiga vaidlus selle üle, kas tähtaegset laenulepingut oli võimalik ühepoolselt üles öelda.
Foto: Andras Kralla

Eelmise aasta jaanuarini Tallinna börsil noteeritud autorendifirmat juhtinud Julia Nekrassova lausus, et ütles pikaajalise laenu üles. Elmo Rendi juhi Enn Laansoo Jr sõnul käib nüüd vaidlus selle üle, kas tähtaegset laenulepingut oli võimalik ühepoolselt üles öelda või milline majanduslik olukord selleks alust annaks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077