Autor: Logistikauudised.ee • 20. oktoober 2023

Ukraina logistikafirma siseneb Eesti turule

Eestist sai kaheksas riik Euroopas, kus Ukraina ettevõte Nova Post avas kontori ja käivitas oma kullerteenuse. Kohaletoimetamine Eestist Ukrainasse – alates 5 päevast.
Nova Posti meeskond.
Foto: Nova Post

"Sel aastal avame kontorid kõigis Balti riikides. Märtsis sisenes Nova Post Leedu turule, täna avame esimese filiaali Eestis ja nädala pärast alustame tegevust Lätis. Kogu investeering meie arengusse Balti riikides on 300 tuhat eurot," ütles Nova Post Europe'i tegevjuht Alexander Lisovets.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077