Autor: Logistikauudised.ee • 5. oktoober 2023

Sauga-Pärnu teelõik ehitatakse neljarajaliseks

Transpordiamet ja AS TREF Nord sõlmisid lepingu Tallinna–Pärnu–Ikla maanteel kilomeetritel 122,6 – 125,2 Sauga–Pärnu 2+2 teelõigu ehituseks. Suur osa 2,6 km teelõigust hakkab kulgema mööda täiesti uut trassikoridori.
Olemasolev Tallinna maantee saab olema Sauga alevikku ja Pärnu linna ühendavaks kohalikuks teeks.
Foto: Transpordiamet

„Tegemist on väga olulise teelõiguga Via Baltica trassil, kus liiklustihedus on äärmiselt suur. Seega muudame peagi teelõigu liiklejatele ohutumaks ja tõstame sõidumugavust,“ märkis Transpordiameti teehoiuteenistuse direktor Janno Sammul.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077