Autor: Logistikauudised.ee • 13. september 2023

Viimsi vald sai toetust uudse teekatendi loomiseks

Riigikantselei otsusega eraldatakse Viimsi vallavalitsusele, transpordiametile ja Eesti Taristuehitus Liidule 1,55 miljonit eurot avaliku sektori innovatsioonivõimekuse programmist, mille raames valmib Randvere teel keskkonnasäästlik teekatend.
Asfaldi panekul hakatakse katsetama uusi materjale.
Foto: Julia-Maria Linna

Teedeehitusega kaasnevad olulised kasvuhoonegaaside heitmed, mida saab vähendada, kasutades nt väiksema süsinikujalajäljega materjale. Soovitakse asendada asfaldis võimalikult suures ulatuses bituumen, millega seonduvad lisaks soovimatule keskkonnamõjule ka periooditi kättesaadavuse probleemid ja hinnakõikumised.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077