Autor: Tõnu Tramm • 19. oktoober 2022

Jüri Läll: kui rahalaev ükskord kohale jõuab, on teede-ehitajad omale juba uue ameti leidnud

„Tuleval aastal ehitatakse Eestis uusi teid 24 km, aastal 2024 vaid kolm ja aastal 2025 null kilomeetrit. Aastal 2026. aastal on aga eiteakust oodata rahalaeva ja ehitada plaanitakse suisa 122 km uusi teid! Huvitav kellega, kui teede-ehitajad on omale vahepeal uue ameti leidnud,“ küsib Eesti vanima teede-ehitusfirma Tallinna Teede ASi juhatuse esimees ja Eesti Taristuehitajate liidu juhatuse liige Jüri Läll.
Jüri Lälli sõnul saab valitsuse plaanil panna taristuehitus kolmeks aastaks seisma, olema rängad tagajärjed.
Foto: Raul Mee

„Kõik saab alguse tahtest. Kui on tahet, siis leitakse ka raha ja kui tahet ei ole, siis leitakse põhjuseid, miks mitte raha anda,“ tõdeb juba 1959. aastal loodud tee-ehitusfirma juhatuse esimees ja Eesti Taristuehitajate liidu juhatuse liige Jüri Läll.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077