Autor: Indrek Mäe • 15. august 2023

Taristuehitust võib tabada monopolilaadne olukord

Taristuehitajate kasum kukkus möödunud aastal 60 protsenti ja mitme ettevõtte juhid ütlesid, et plaanivad tegevuse lõpetamist, rääkis Infopanga konkurentsianalüütik Sigrid Kõiv.
Tee-ehituse hinnad võivad mõne aasta pärast kerkida, kuna turule jääb vähe tegijaid, ent nõudlus kuskile ei kao.
Foto: Andras Kralla

Taristuehitus sõltub siiski avalikust rahastamisest, praegune seis on nõrk ja ei ole näha, et see hakkaks tugevamaks muutuma, rääkis Kõiv Äripäeva raadios. Ta lisas, et samas püsib vajadus tänavaid ehitada ja remontida. Seega võime ühel ajal olla olukorras, kus teenusepakkujaid on vähe ja nemad saavad dikteerida hinna.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077