Autor: Logistikauudised.ee • 12. september 2023

Sandman hakkas pakkuma e-kaubanduse ettevõtetele lao- ja logistikateenust

Kodutehnikakaupade maaletooja Sandmani Grupi AS hakkas robotlao baasil pakkuma ka teistele e-kaubanduse ettevõtetele lao- ja logistikateenust. Seni on Sandmani lao- ja logistikakeskuse peamine kasutaja olnud Euronics.
Display Me Balti riikide võtmeklientide juht<strong > </strong> Erki Tammenurm ja Sandmani logistikadirektor Rivo Reinson.
Foto: Andres Raudjalg

Ettevõtte logistikadirektori Rivo Reinsoni sõnul töötab 2 miljonit eurot maksma läinud AutoStore'i robotladu väga efektiivselt, mis lubab pakkuda Euronicsi kõrval lao- ja logistikateenuseid ka teistele e-kaubanduse ettevõtetele.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077