Autor: Tõnu Tramm • 23. märts 2022

Sõda puudutab kõiki tarnekanaleid, osasid suisa üllataval moel

ELEA nõukogu liige ja Via3L juhatuse esimees Rainer Rohtla tunnistab, et mingil moel on pihta saanud kõik transpordikanalid, eriti need, mis sõltuvad kütuste hüppelisest hinnatõusust. Mõni kanal toimib üllatuslikult aga isegi soodsamalt kui enne sõja algust.
Via 3L juhatuse esimees Rainer Rohtla.
Foto: Raul Mee

Rainer Rohtla sõnul toob iga päev kaasa uusi üllatusi ning teadmatus homse ees valdab kõiki tarnekanaleid. Laiemas plaanis on suurima löögi all lennundus, Eestis on suurim mõjutaja hüppeliselt kasvanud kütusehind. Ta möönab, et diisliaktsiisi langetamine miinimumtasemeni ei ole Eestis kuigi oluline leevendus. Vaja on Euroopa Komisjoni laiemapõhjalist otsust.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077