Autor: Tõnu Tramm • 10. august 2021

Logistika lähireaalsus: üks inimene juhib korraga 25 veokit

Saksa idufirma Fernride arendab poolautonoomsete veokite kaugjuhtimissüsteemi, mis võimaldab mugavast kontoritoolist juhtida korraga kuni 25 autot korraga. Esialgset kasutusvõimalust nähakse sellele süsteemile kinnistel territooriumitel, nagu sadamad, kaevandused jms.
Esimesed katsetused koostöös DB Schenkeriga olid igati edukad.
Foto: Fernride

Saksa ettevõte Fernride, mis tähendab vabas tõlkes kaugjuhitavat sõitu, on loonud tehnoloogia, mis võimaldab keskjaamast võtta üle kontroll isejuhtiva sõiduki üle juhul, kui sellel tekib probleeme ja tehisintellekt ei suuda ise olukorraga toime tulla.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077