Autor: Marge Ugezene • 10. juuni 2021

Skandaalse logistikafirma eksjuhid astuvad kohtu ette

Kolm aastat tagasi kaotas logistikafirma Via3L Spedition üleöö oma töötajad, millest tõusis skandaal, mis päädib nüüd sellega, et neljapäeval astuvad kohtu ette firma endised juhid Elmer Maas ja Lauri Latt.
Ettevõttest Via3L Spedition suure mässuga lahkunud kaks väikeomanikku Lauri Latt (vasakul) ja Elmer Maas on öelnud, et hoopis teised omanikud kavaldasid neid üle.
Foto: Andras Kralla

Kriminaalsüüdistuse saanud mehi kaitseb advokaat Oliver Nääs, vastaspoolel seisab riigiprokurör Maria Entsik, kes süüdistab Latti ja Maasi samas asjas, milles kahtlustasid mehi ka nende vanad tööandjad. Nimelt saabus 2018. aasta suvel uudis, et ekspedeerimisfirmas Via3L Spedition pidid omanikud üleöö juhtimise ise üle võtma, sest Maas ja Latt viisid ettevõtte töötajatest tühjaks, samuti tekitasid varalist kahju.

Mõlema firma omanikeringi kuuluv Meelis Saaresalu rääkis siis, et peale kontorimööbli ja ühele lauale jäänud Äripäeva transpordi eriväljaande ei jäänud 20 miljonit aastakäivet tegevasse ettevõttesse suurt midagi alles. Lahkunud juhid on ütlesid meediale, et süüdistused on alusetud.

Loe pikemalt Äripäevast.

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077