Autor: Martin Johannes Teder • 19. aprill 2021

Pakimahud teevad hullumeelseid rekordeid

Pakk kapist välja ja kohe uus asemele. DPD pakiautomaat Kristiine Keskuse juures.
Foto: Andras Kralla
Eesti suurimate pakivedajate Itella Smartposti, DPD ja Omniva mahud teevad nädalast nädalasse rekordeid. Viimane nädal on olnud tippude tipp, pakimahud on tõusnud kolmekordseks.

Mahtude kolmekordistumine ei ole liialdus, Smartposti pakiveo teenuste osakonna direktor Rauno Parras ütles, et selline pakkide ringlus, mis muidu toimub 24 tunni jooksul korra, toimub täna kolm korda. „Töö käib nagu laevaköögis,“ rääkis ta Äripäevale.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077