Autor: Kristina Madisson-Laht • 17. märts 2021

Itella Estonia tegevjuht: pakiautomaatide ristkasutus on pigem lähemal kui kaugemal

"Peaksime vastutustundlike ettevõtjatena vaatama laiemat pilti, kui seda on majandustulemused ning loodan, et päev, mil pakiautomaatide ristkasutus hakkab toimima, on siiski lähemal kui kaugemal," tunnistab Itella Estonia tegevjuht Meelika Paalberg intervjuus kaubandus.ee-le.
Itella Estonia tegevjuht Meelike Paalberg.
Foto: Itella Estonia

Loe intervjuud Itella Estonia tegevjuhi Meelike Paalbergiga:

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077