Autor: Tõnu Tramm • 29. märts 2021

Einar Vallbaum lahkus ERAAst, uus president on Jaak Kivisild

ERAA-s on viimastel kuudel toimunud suured muutused: 21. jaanuaril kutsuti usalduse kaotuse tõttu juhatusest tagasi Toivo Kuldkepp, samast päevast on uueks tegevjuhiks Andres Tootsman. Eelmisel nädalal esitas lahkumisavalduse nõukogu esimees Einar Vallbaum, kelle asemele valiti Jaak Kivisild.
Alates reedest on ERAA uus president Tartu transpordiettevõtja Jaak Kivisild.
Foto: Karli Saul

Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsiooni (ERAA) uueks esimeheks/presidendiks valiti läinud reedel Jaak Kivisild. ERAA teatel kutsuti juba jaanuaris usalduse kaotuse tõttu tagasi ka assotsiatsiooni tegevjuht Toivo Kuldkepp, kelle ameti võttis üle Andres Tootsman.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077