Autor: Logistikauudised.ee • 18. märts 2021

Transpordisektori ühispöördumine: diisliaktsiis peab jääma samale tasemele!

Täna saatsid transpordi- ja logistikasektori erinevaid osapooli koondavad liidud riigijuhtidele ühispöördumise, milles toonitatakse diisliaktsiisi hinna samale tasemele jätmise vajadust ka pärast 1. maid 2022. Logistikauudised avaldab pöördumise täies mahus.

Eesti suurimaid rahvusvahelisi autovedajaid ühendavad esindusorganisatsioonid Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsioon (ERAA) ja Eesti Logistika ja Ekspedeerimise Assotsiatsioon (ELEA) ning peamiselt Eesti siseriiklikule kaubaveole keskendunud ettevõtjaid esindav Autoettevõtete Liit (AEL) pöördusid Vabariigi Valitsuse, Riigikogu majandus- ja rahanduskomisjoni ning asjaga seotud ministeeriumite poole ettepanekuga jätkata diislikütuse aktsiisimääraga 0,372 eurot/liiter ka alates 01. maist2022.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077