Autor: Logistikauudised.ee • 22. detsember 2020

Sixfold uuendas Brexiti eel oma interaktiivset kaarti

Eesti startup ettevõte Sixfold OÜ uuendas oma kevadel välja töötatud kaarti, mis pakub nüüd ka reaalajas andmeid Suurbritanniaga ühendusi omavate Prantsuse ja Hollandi sadamate kohta.

Sixfoldi andmebaas näitab, et juba mõnda aega on Suurbrtannia ettevõtted hakanud Brexiti eel oma varusid suurendama, et elada üle aasta alguses suure tõenäosusega tekkivad ummikud. Nüüd, kui seoses koroonavirusega on osa piirist sootuks suletud, on reaalajas info piiridel toimuvast veelgi aktuaalsem.

Uus kaardiversioon näitab nüüd ka Ühendkuningriigi ja Mandri-Euroopa suuremate sadamate keskmist kaubaveoühenduse aega. Andmed on olemas nii Prantsusmaa, kui ka Hollandi sadamate kohta, kus väljuvad laevad Suurbitannia erinevatesse sadamatesse.

Loe lisaks
Hololei: liikluskaose tekitasid piirangud, millest pole mingit kasu

Sixfoldi teatel võtsid uuenenud kaardirakenduse koheselt kasutusele mitmed Euroopa suurettevõtted, nagu näiteks Tesco ja Nestlé, Zalando ja erinevad institutsioonid nagu Euroopa Komisjon ja Ühendkuningriigi rahvusvahelise kaubanduse ministeerium. Ka Euroopa Liidu transpordi peadirektoraadi juht Henrik Hololei tunnistas Äripäeva raadiole antud intervjuus, et Sixfoldi kaart on saanud nende peamiseks töövahendiks.

Näiteks 22. detsembri õhtul kell 16 oli Calais sadamas ooteaeg kahanenud juba 3 tunnini, kuid Suurbritanniast tagasipääs oli jätkuvalt suletud. Hollandi sadamates olid ooteajad aga jätkuvalt isegi kuni 46 tunnini, eriti pikk ooteaeg oli Rotterdami lähedastes sadamates Killingholme`i liinidele.

Sixfoldi rakendus pälvis ka Eesti Aasta Logistikateo tiitli.

Kaarti saab nähe SIIT!

TASUB TEADA!

Kaardirakenduse välja töötanud Sixfoldi tootejuht Marko Klopets analüüsib Euroopa kaubavedudes toimuvat põhjalikumalt 26. jaanuaril toimuval Autovedajate Aastakonverentsil, kuhu saab soodushinnaga pääsme veel kuni 15. jaanuarini!

Tutvu teiste esinejate ja teemadega SIIN ja pane enda kirja SIIN!

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077