Autor: Igor Rõtov • 22. detsember 2020

Hololei: liikluskaose tekitasid piirangud, millest pole mingit kasu

Veokijärjekorrad Suurbritannias Kentis pärast seda, kui Prantsusmaa sulges oma piirid.
Foto: Stephen Lock
Rääkisime Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis ootamatutest ja ränkadest reisipiirangutest Suurbritannias ja nende mõjust globaalsele majandusele Euroopa Liidu transpordi peadirektoraadi juhi Henrik Hololeiga.

Hololei tunnistas Äripäeva raadiole, et Euroopa riigid käitusid lendusid Suurbritanniaga sulgedes kooskõlastamata. "Riikidel on õigus lende sulgeda, kuid see tulnuks teha kooskõlastatult Euroopa Komisjoniga, ehk sellistest otsustest tuleks eelnevalt teavitada. Paraku ka Eesti andis sellest otsusest meile teada alles eile (esmaspäeval, 21. detsembril-toim), ehk päev pärast otsuse langetamist," tunnistas Hololei.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077