Autorid: Anu Jõgi, Tõnu Tramm • 21. detsember 2020

Kaubavedu Suurbritanniast on peatunud, Brexit valab õli veelgi tulle

Veoautod tunglevad Suurbritannias Eurotunneli ees, mille teises otsas olev Prantsusmaa 48 tunniks sulges.
Foto: Zumapress/Scanpix
Prantsusmaa peatas ajutiselt transpordi üle Calais' väina, mida ületab 10 000 veokit päevas. Nii Eurotunnel kui ka Doveri sadam on esialgu 48 tunniks suletud, Brexit võib kaubavahetust veelgi keerulisemaks muuta.

Saksamaa, Prantsusmaa, Itaalia, Belgia, Austria, Iirimaa ja Holland on nende seas, kes esimestena peatasid inimeste saabumise Suurbritanniast pärast järsku haigusjuhtumite arvu kasvu riigis, kirjutab Financial Times.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077