Uudised
Ainult tellijale

Kaskokindlustuse asendussõidukiks saab valida ka elektritõukeratta

Elekritõukerattad on tulnud, et jääda, mistõttu hakkas Swedbank pakkuma oma kaskokindlustuse paketis võimalust valida asendussõidukiks eletritõukeratas.

Auto remonti ja tõuksiga edasi. Sellist teenust hakkas esimesena pakkuma Swedbank kaskokindlustus.  Foto: Liis Treimann

„Nagu paljud head mõtted, nii sai ka see alguse meie kliendilt. Klient ei soovinud oma auto remondi ajaks teist autot, vaid hoopis elektritõukeratast. Meile on alati olnud oluline kliendi soovidele vastu tulla, ja kui klient soovib asendussõidukina kasutada elektritõukeratast, siis miks mitte. Kindlustustingimustes ei ole meil elektritõukeratast alternatiivina välja toodud, kuid pärast kindlustusandjaga kooskõlastamist võib klient sellise variandi kasuks otsustada. Samuti võib klient auto asemel kasutada taksot, sõidujagamisteenust, rongi, bussi ja teisi liiklusvahendeid, mis võimaldavad autoga sarnast liiklemist. See tähendab, et laevapiletid, kuumaõhupalli lennud ja teised taolised liikumisviisid siiski asendussõidukiks ei kvalifitseeru. Soovitame alati meiega julgelt ühendust võtta, kui kliendil on küsimusi“, kommenteeris Swedbanki riskikindlustuse valdkonnajuht Eivo Kisand.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150