Autor: Logistikauudised.ee • 15. juuli 2020

Kriis tõi esile lennukaupade maanteeveo olulisuse

„Kriisi ajal, kui riikidevaheline lennuliiklus kui noaga ära lõigati, sai ühtäkki lennukaupade maanteevedu eluliselt tähtsaks ja hakati märkama meie tegevuse olulisust,“ tunnistab lennukauba logistikale keskendunud Ospentos International OÜ juhatuse liige Haiti Arendi.
Lennukaupade maanteevedudes on piirkonna suurim tegija ligi 14 aastat tegutsenud Ospentos International OÜ.
Foto: Ruwe Saare

Kriitilise tähtsusega meditsiinivahendite tarned koroonakriisi ajal, Aasiast saabunud kauba laialivedu ja käitlemine Baltimaadest Valgeveneni, kauba tšarterlennud Tallinnast Singapuri või Hangzhoust Riiga, Pet Shop Boys`i kontserdijärgne lavatehnika transport, eurode turvaline vedu lennuväljalt keskpanka ning võistlushobuste transport lennukiga – need võivad tunduda ühe ettevõtte suurte tipphetkedena, kuid Tallinna Lennujaamas asuva logistikaettevõtte Ospentos Internationali jaoks on tegemist argise tööpäevaga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077