Tõnu Tramm • 17 detsember 2019
Uudised
Ainult tellijale

Hirm sattuda „kiisu“ rolli sünnitas ainulaadse logistikatarkvara

Pärast seda, kui Cleveroni juht Arno Kütt tuli eelmisel sügisel välja ennustusega, et kogu logistika korraldus kolib tulevikus pilve ning ekspedeerijad kaovad nagu taksofirmade “kiisud”, otsustas Balti Logistika investeerida tarkvaralahendusse, mis oleks ainulaadne nii Baltimaades kui ka kogu Põhja-Euroopas.

Magnus Lepasalu oli mullusel logistika aastakonverentsil “kiisu” teemal pisut teist meelt kui täna.  Foto: Urmas Kamdron

“Kui möödunud aasta oktoobris ilmus Logistikauudistes intervjuu Cleveroni juhi Arno­ Kütiga, kus ta tuli välja ennustusega, et ekspedeerijad kaovad nagu taksofirmade “kiisud” ning logistikute töö võtavad üle globaalsed pilveteenused, siis see ausalt öeldes natuke ehmatas meid. Või vähemalt pani väga sügavalt mõtlema,” tunnistab Balti Logistika arendusjuht Magnus Lepasalu, kes ei salgagi, et päris esimene emotsioon oli hoopis Küti peale solvumine.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistika.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150