Autor: Logistikauudised.ee • 20. november 2019

EXPO 2020 tarneid hakkab korraldama Balti Logistika

Dubais 2020. aasta oktoobrist kuni 2021. aasta aprillini toimuva maailmanäituse EXPO 2020 Eesti meeskonna ja partnerite ametlikuks logistikapartneriks sai Balti Logistika, kellel on pikaajaline kogemus kontinentide vaheliste lennu-, mere- ja raudteesaadetiste korraldamises.
EXPO 2020 väravad on juba paigas.
Autor: EXPO

„Oleme uhked, et saame ametliku partnerina vastutada Eesti paviljoni logistika eest. Balti Logistikal on aastatepikkune kogemus rahvusvaheliste vedude korraldamisel ning usume, et kogutud teadmised ja vilumus aitavad meil pakkuda esmaklassilist logistikateenust Expo meeskonnale ja partneritele“, räägib ettevõtte juhatuse liige Magnus Lepasalu. Ta lisas, et Dubaiga on neil väga head ühendused ja Dubai kolleegidega ollakse pidevas kontaktis.

Balti Logistika on ülemaailmse logistikaettevõtte UPS Supply Chain Solutions esindaja Eesti ja Läti turul. Kuna UPS on Dubai EXPO globaalne logistikapartner, on Balti Logistikal võimalik pakkuda väga häid transpordi- ja logistikalahendusi nii Eesti paviljoni ekspositsiooni kui ka paviljoni partnerite teenindamiseks. UPS on juba alustanud Expo logistikatöödega, hiljuti transportisid nad Saksamaalt Dubaisse 22 meetri kõrgused süsinikkiust Expo peaväravad.

„Rahvusvahelisel kaubaveol on palju aspekte, mida peab väga täpselt järgima, et vältida lisakulutusi ja viivitusi tarneajas. Näiteks tuleb EXPO-l osalejatel arvestada sellega, et Dubai maksuamet on loonud eraldi tollikoodid kaupadele, mis tuuakse riiki ajutiselt EXPO näituse jaoks. See on loodud lihtsustamaks tolliprotseduure ning vältimaks tollitariife,“ selgitab Lepasalu.

EXPO 2020 Eesti tiimi juht Andres Kask rõõmustab nii suurte kogemustega ja haardega partneri liitumise üle. „Balti Logistika on tõestanud, et nad saavad hakkama ka kõige keerulisemate kaubavedudega,“ tunnustab Kask. „Meie jaoks on oluline, et partner, kelle me oleme valinud oleks usaldusväärne ning kõik kaubad jõuaksid kohale õigeaegselt. Aja faktor on EXPO puhul väga oluline ning siin me järeleandmisi kindlasti ei tee.“

Maailmanäitus Expo toimub Araabia Ühendemiraatide majanduspealinnas Dubais 2020. aasta oktoobrist kuni 2021. aasta aprillini. Dubai EXPO fookuses on äritegemise võimaluste ja kontaktide loomine riikide ja ettevõtete vahel.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077