Indrek Kald • 6 detsember 2019
Uudised
Ainult tellijale

Logistikaettevõtted valmistuvad digirevolutsiooniks

Logistikas on alanud digirevolutsioon, milles andmete digiteerimine ja digitaalne ühilduvus tarneahela erinevate osalistega on üks olulisemaid küsimusi, väidab Balti Logistika ASi juhatuse liige Magnus Lepasalu. Sama meelt on kõik kümmekond küsitletud transpordi ja logistika valdkonna tippjuhti.

“Seoses tehnoloogia arenguga ja digitaliseerimisega on oodata muutusi kogu tarneahela planeerimises ja logistikakorralduses,” märkis ta. Kuna vajadus selle järgi muutub vältimatuks, võib Lepasalu sõnul öelda, et “digitaliseerimine on logistikamaailmas järgmine suur asi pärast globaliseerumist.“

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150