Autor: Logistikauudised.ee • 1. november 2019

DFDS pani Paldiski-Hanko laeva uue graafiku alusel sõitma

Laevafirma DFDS Paldiski-Hanko liini laev Sailor sõidab alates 1. novembrist uue graafiku alusel ning uus ülesõidu aeg on nüüdsest poole tunni võrra lühem. Uude graafikusse lisati veel ka reedene väljumine mõlemal suunal.
M/S Sailor Paldiski sadamas.
Foto: DFDS

DFDS-i Eesti üksuse juhataja Peeter Ojasaare sõnul otsustati sõidugraafikut muuta, et tulla vastu klientide muutunud vajadustele. “Avasime reedel mõlemal suunal ühe lisaväljumise, et pakkuda reisijatele ja veerev kaupadele võimalust jõuda nädalavahetuseks Eestisse. Paldiskist Hankosse sõidab laev nüüd lisaks hommikusele kella 5 väljumisele ka õhtuti kell 18 ja Hankost Paldiskisse lisaks olemasolevale kella 23 väljumisele ka kell 14,“ selgitas Ojasaar. „Kindlasti on klientide jaoks positiivne muudatus ka poole tunni võrra lühenenud sõiduaeg. Kui varasemalt kestis ülesõiduaeg Hankosse kolm ja pool tundi, siis nüüd on see lühenenud kolme tunnini.”

Paldiski Põhjasadamast Hankosse väljuval ro-pax tüüpi laeval Sailor on avarad kajutid, buffet-restoran ja saun, mis on reisijatele kasutamiseks tasuta. “Oleme orienteeritud sõidukitega reisijatele, kes hindavad kiirelt ja mugavalt kohale jõudmist ning soovivad vältida Tallinna ja Helsingi kesklinnade ummikuid. Reisijad saavad laevasõidu aega ära kasutada piletihinnas sisalduvas buffet-restoranis ning kolm tundi hiljem väljuda laevast Hanko sadamas, kust juba sõita edasi soovitud sihtpunkti või nautida Soome suvepealinna,” rääkis Ojasaar.

DFDS AS Eesti filiaal opereerib Paldiski-Hanko liini alates 2016. aasta oktoobrist. Liinil on võimalik reisida vaid sõidukiga, ostes kas tekipileti, koha kajutis või broneerides oma kajuti. Laev sõidab Paldiskist Hankosse ja tagasi üheksa korda nädalas. Nädalavahetustel väljumisi ei toimu.

DFDS on Põhjamaade suurim meretranspordi- ja logistikaettevõte, mis opereerib 55 laevaga 25 liinil nii Lääne- kui ka Põhjamerel. DFDS Eesti tütarfirma kuulub DFDS kontserni ning teenindab lisaks Paldiski-Hanko liinile ka Paldiski-Kapellskäri liini seitsme väljumisega nädalas mõlemal suunal.

Uuenenud sõidugraafikuga saab tutvuda DFDSi kodulehel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077