Autor: Logistikauudised.ee • 16. september 2019

Itella lisab sügisel 15 pakiautomaati

Itella SmartPOST laiendab sel sügisel oluliselt oma pakivõrgustikku ja avab septembri jooksul 13 ning hiljem veel 2 pakiautomaati üle Eesti. Pakkide arv kasvab jõudsalt, umbes neljandiku kuus.
Itella pakiveo äriüksuse juht Rauno Parras.
Foto: Itella SmartPOST

Uued Itella SmartPOSTi pakiautomaadid tulevad Tallinnasse, Tartusse, Viljandisse, Pärnu ümbrusse, Kiviõlisse, Räpinasse, Haljalasse, Kiilisse, Kohilasse.

Itella pakiveo äriüksuse juht Rauno Parras ütles, et automaadivõrgu laiendamisel lähtutakse põhimõttest, et pakiautomaat peab olema inimeste igapäevasele liikumisteele võimalikult lähedal ja nii tuleb kliendil oma paki kättesaamiseks võimalikult vähe pingutusi teha. Itella SmartPOST on ainus, kelle kõik pakiautomaadid on siseruumides.

Parras toob heaks näiteks Itella pakiautomaadi asukoha Imavere Alexela juures: “Bensiinijaam koos söögikohaga Tikupoiss on saanud lühikese ajaga populaarseks, ta asub transpordisõlmes, inimesed saavad pakid tee pealt kaasa võtta, tekib niiöelda transiit ja seepärast me sinna ka automaadi paneme.”

Ülekoormatuse vähendamiseks lisab Itella seniste automaatide lähedale uusi, näiteks Viljandi Centrumisse. Tallinna külje all Peetris suurendati pakiautomaati ja see on nüüd 330 uksega.

“Kätte saamise lihtsamaks tegemise kõrval pöörame palju tähelepanu pakkide hoolega hoidmisele. Meie pakkide vedamise kastid toetuvad üksteise servadele ja nii on pakid hoolega hoitud ning ei vajutata alumisi lömmi,” lisas Parras.

Kantar Emori pakituru kaardistus toob välja, et pakiautomaadi valiku puhul on ennekõike otsustavaks teenuse asukoht, mugavus, maksumus ning kiirus. Head asukohta peab oluliseks suurim osa vastanutest, 74%.

Täna on ettevõttel Eestis 123 ja aasta lõpuks 138 pakiautomaati.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077