Uudised
Ainult tellijale

Autotootjate "excel" tapab gaasiautod

Üha karmistuvad saastenormid on viinud meid olukorda, kus nii mõnestki mõistlikust arenguetapist soovitakse hooga üle hüpata ning autotootjate "exceli" survel inimesi poolvägisi elektriautosid ostma sundida, oli Paide arvamusfestivalil kõlama jäänud mõte tulevikukütuste teemalistest aruteludest.

CNG auto tankimine.  Foto: Ain Liiva, Virumaa Teataja/Scanpix

Paides toimunud arvamusfestivalil toimus mitu aruteluringi teemadel, kuidas vähendada kasvuhoonegaaside heidet transpordisektoris ning milline on rohekütuste tulevik. Resümee neist oli üsna ühene: ette antud kohustused on paljuski ebareaalsed, need motiveerivad erinevaid sektoreid liikuma erinevates suundades ning mis valikut keegi ka ei teeks, igalt poolt vaatavad vastu huvide konfliktid ja tupikteed.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
  • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
  • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
  • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
  • Jaga lugu:
    Seotud lood
    LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

    Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

    Logistikauudised.ee toetajad:

    Tõnu Tramm
    Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
    Ana Tilkson
    Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150