Autor: Logistikauudised.ee • 3. juuli 2019

Autospirit Tartu avas Lõuna-Eesti suurima autokeskuse

Kia, Nissani, Mazda ja Fiati müügi- ja teenindusettevõte Autospirit Tartu OÜ kolis oma tegevuse uuele aadressile Ringtee 82, mis on nüüd suurim autokeskus Lõuna-Eestis.
Autospiriti uus esindus Tartus on Lõuna-Eesti suurim autoesindus.
Foto: Autospirit

Uus, ligi 3000 ruutmeetrine keskus on üle kahe korra suurem senisest Turu tänaval asunud esindusest, kus ettevõte tegutses viimased 12 aastat. Neljale automargile on uute sõidukite esitlemiseks ruumi ligi 1000 ruutmeetrit ning teisel korrusel asub 700 ruutmeetril kasutatud autode müügisaal.

Lisaks suurenes märkimisväärselt teeninduspind, pakkudes võimalust hooldada ja remontida korraga 12 autot ning eraldi on rajatud ka kaks pesulakohta.

Autospirit Tartu OÜ juhatuse esimehe Marko Viirandi kinnitusel pakub kaasaegne esindus külastajatele senisest rohkem võimalusi tutvuda uute mudelitega, salongi mahub suurem valik autosid ning erinevatele markidele on loodud eraldi esitluspinnad.

„Kuna teeninduses on rohkem töökohti, saame pakkuda klientidele ka kiiremat teenindust,“ lisab Viirand. Märkimisväärselt on paranenud ka parkimistingimused külastajatele.

Uus esindus asub vaid 2 minuti autosõidu kaugusel populaarsest kaubandusmekast Lõunakeskusest Võru poole liigeldes.

„Kliendil on valikuvõimalus, kas kasutab teenindust külastades mugavat ootesaali väikseks puhkuseks või töötamiseks, veedab aega lähedal asuvas kaubanduskeskuses või võtab selleks ajaks meilt asendusauto,“ tutvustab Viirand uusi mugavusi.

Autospirit Tartu pakub klientidele lisaks uute ja kasutatud autode müügile kõiki sellega kaasnevaid teenuseid: sõidukite ostu finantseerimist, hooldust, diagnostikat ja remonti, rehvivahetust koos hoiustamisega, pesu ja puhastust ning lühi- ja pikaajalist autorenti.

Ettevõte müüs eelmisel aastal kokku 973 sõidukit, millest 602 olid uued autod. Autospirit Tartu OÜ saavutas eelmise aasta müügikäibeks 17,2 miljonit eurot, mis on viimase viie aastaga ligi kahekordistunud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077