Autor: Logistikauudised.ee • 3. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Amserv Grupp müüb Ascar Auto Autospiritile

Tallinnas tegutseb Ascar Auto Amserv Sõpruse nime all.
Foto: Amserv
Amserv Grupp müüb Opelite ja Peugeot’de müügiga tegeleva Ascar Auto Autospiritile. Amserv Grupi juhatuse esimehe Raivo Küti sõnul keskendub Amserv edaspidi Toyota ja Lexuse müügimahtude, turuosa ja klienditeeninduse arendamisele.

“Oleme Eesti edukaim Toyota müüja ning soovime alanud aastal veelgi enam müügimahte kasvatada, koondades kogu oma energia sellele eesmärgile,” lisas ta.

Autospiriti juhatuse esimehe Marko Viirandi sõnul on Autospirit 12 aastat turul tegutsenud ning täna olukorras, kus soovitakse jõuliselt kasvada. “Ascar Auto ostuga meie grupi käive kahekordistub ning lisanduvad uued, põnevad automargid mis, nagu viimased aastad on tõestanud, sobivad Eesti klientidele hästi,” lisas Viirand.

„Peugeot strateegia on veelgi enam kasvatada oma turuosa ning meil on hea meel, et nägemused Autospiritiga selles osas ühtivad. Oleme kindlad, et Peugeot uued mudelid aitavad Autospiritil meie plaane edukalt ellu viia,“ kommenteeris Peugeot autode Baltikumi maaletooja juht Andrus Kuus.

Tehing viiakse lõpule peale Konkurentsiameti heakskiitu, mis eeldatavasti saabub veebruari alguses.

Autospirit on Subaru ja Fiat’i esindaja Eestis. Autospirit Tartu esinduses müüakse ainsana Lõuna-Eestis ka Kia, Nissan, Mazda ja Fiat sõidukeid. Ascar Auto ostu järel laieneb Autospirit mudelivalik Opel ja Peugeot automarkide võrra. Lisaks teenindatakse Chevrolet ja Hyundai sõidukeid.

Amserv tegutseb 1992. aastast ja on üks suuremaid autode müügi- ning teenindusettevõtteid Baltimaades. Amservil on Eestis ja Lätis 11 autosalongi, mis müüvad ja teenindavad 7 automarki: Toyota, Lexus, Opel, Peugeot ja Hyundai. Kolmandik Eesti uute autode ostjatest eelistab just neid automarke. Amservis töötab ligi 450 inimest.

Möödunud aastal vahetas omanikku ka teine Peugeot müügiga tegelev ettevõte, OÜ Auto Forte Tallinn, mille omandas AS United Motors.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077