Autor: Logistikauudised.ee • 7. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algas registreerimine Autovedajate Aastakonverentsile

Juba 6. aastat korraldab Äripäeva teemaveeb logistikauudised.ee koostöös ERAAga traditsiooniks saanud Autovedajate Aastakonverentsi. 30. jaanuaril 2018 keskendume kulude ja piirangute kasvule ning tulevikule ja võimalustele.

Esimese teemaploki fookuses on seadusandlus. Vaatleme Eestis ja Euroopa Liidus laiemalt kavandatavaid muudatusi. Eesti osas keskendume uuele autoveoseadusele ja Euroopa kontekstis mobiilsuspaketile (Mobility Package) - viimane võib Eesti autovedajatele mitmeid keerulisi piiranguid kaasa tuua.

Loe konverentsi programmi SIIT ja registreeru SIIN.

Teises teemaplokis autasustame Autotranspordi TOP 2017* parimaid ja küsime tippu jõudnud ettevõtete juhtidelt, kuidas saada heaks autovedajaks. Seejärel võtab sõnajärje üle autojuht, kes kõneleb oma argipäevast. Ploki viimane ettekanne räägib, milline saab olema tuleviku veok. 

Viimases plokis räägime aga kuludest ning lahendustest ja võimalustest. Kuuleme, kuidas on käima läinud teekasutustasu kogumine ja millised probleemid on üles kerkinud. Arutame, kuidas mitmete kasvavate kuludega toime tulla. Lisaks saame teada, kuidas edeneb transpordi dokumentatsiooni digitaliseerimine, mille eesmärk on vedajate igapäevatööd efektiivsemalt korraldada ning seeläbi kulusid kokku hoida.

Päeva modereerib ERAA president Einar Vallbaum.

*Autotranspordi TOP 2017 on edukate autotranspordiettevõtete edetabel, mis on kujunenud eelmise aasta (2016) majandustulemuste põhjal. Aluseks on võetud müügitulult suuremate ettevõtete äriregistrisse esitatud andmed. Pingerea koostamisel on arvesse võetud kuut näitajat: müügitulu ja selle kasvu, ärikasumit ja selle kasvu, rentaablust ja varade tootlikkust. Vaata: TOP 10 SIIN

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077