Autor: Tanel Raig • 14. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viis suurimat palgamaksjat on välisomanikega veofirmad

Suurimat palka maksavad autotranspordis veofirmad, kellede omanik jääb piiri taha. Viiel kõrgeimat palka maksval autovedajal on välisomanikud.

Suurimat keskmist brutokuutasu maksis eelmisel aastal OÜ Saimaa Servise. Võrumaal registreeritud ettevõtte omanik on Kuljetusliike Ilkka Huttunen OY. Seitsme töötajaga ettevõttes oli keskmine brutopalk 2100,63 eurot. Transporditeenuste osutamise kõrval on renditud ka veoautosid emafirmale.

Ka järgmisel neljal suuremal palgamaksjal on välisomanikud. Parima palgaga Eesti omanikele kuuluv veofirma on 128 töötajaga EST-Trans Kaubaveod, kus maksti eelmisel aastal töötajatele keskmiselt 1437,49 eurot kuus.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077