Autor: Tanel Raig • 14. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Müüt: edukad autovedajad on suured maksuvõlglased

Äripäeva infoleht Transport ja Logistika kontrollis levinud väidet, et Äripäeva Autotranspordi TOPi nimekiri koosneb maksuvõlglastest. Väide ei vastanud tõele.

Saja edukaima autotranspordiettevõtte hulka kuulunud ettevõtetest oli 3. oktoobri seisuga Maksuameti võlglaste nimekirjas vaid viis. Neist suurim võlg oli 362 800 eurot ja see ületas mitmekordselt järgmiste ettevõtete võlakoormat. Ükski tänasel päeval maksuvõlga omav ettevõte ei jõudnud ka eelmise aasta majandustulemuste järgi 45 edukaima autotranspordiettevõtte hulka.

Nimekirja, kui suured on maksuvõlad saja edukaima autotranspordiettevõtte hulgas, saab vaadata oktoobri infolehest Transport ja Logistika.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077