Autor: Tanel Raig • 13. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Minister hoiatas nelja autovedajat käskkirjaga

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts andis välja käskkirja, milles hoiatab kirjalikult nelja transpordiettevõtet toime pandud raskete autoveoalaste rikkumiste eest.

Ministrilt said hoiatuse OÜ Grundar Puit, AS KaroTrans, OÜ M & M Mets Trade ja AS Roger Puit. Nende vedajate korduvad rasked rikkumised on seotud eeskätt sõiduki lubatud täismassi ületamises rohkem kui 20% ja sõidumeeriku tööd häirida võimaldava seadme kasutamises. Kui neil vedajatel esineb tänavu veel raskeid autoveoalaseid rikkumisi, kaalutakse nende suhtes rangemate meetmete kasutamist vastavalt autoveoseadusele.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077