Autor: Tanel Raig • 22. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Autojuhtide palk tammub paigal

Veondus- ja laondussektoris maksti eelmise aasta neljandas kvartalis sama suurt keksmist brutokuupalka, kui aasta varem, selgus täna avaldatud Statistikaameti andmetest.

Veondus- ja laondussektoris oli möödunud aasta viimases kvartalis keskmine brutokuupalk 844 eurot. Seda on sama palju kui 2010. aasta neljandas kvartalis. Mõnevõrra on aastaga tõusnud vaid keskmine brutotunnipalk kerkides aastaga 0,4%. Neljandas kvartalis maksti veondus- ja laondussektoris brutotunnipalgana 4,76 eurot.

Eesti keskmine brutokuupalk oli 2011. aasta neljandas kvartalis 865 eurot ja brutotunnipalk 5,19 eurot. 2010. aasta neljanda kvartaliga võrreldes tõusis keskmine brutokuupalk 6,3% ja brutotunnipalk 7,4%.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077