Autor: Kadrin Karner • 18. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Itellal jäi Eesti Posti tõttu tulu teenimata

Itella Information tegevdirektori Karl-Eric Schneideri sõnul võib öelda Eesti Posti tõttu jäi neil teatud hulk tulu saamata. 

"Kindlasti jäi meil tulu saamata, kuid Itella Corporationi infoavalikustamise poliitika alusel ei saa ma seda summat avaldada," ütles Schneider Logistikauudistele.

Nagu ka Eesti Post, polnud Itella eile veel konkurentsiameti otsustega tutvuda jõudnud. Konkurentsiamet määras Eesti Postile 2010. aasta septembris toime pandud konkurentsiseaduse rikkumiste eest rahatrahvi  36 000 eurot. Turgu valitsev Eesti Post diskrimineeris kahes erinevas episoodis Itella Informationit pakkudes viimasele teenuseid ebasoodsatel tingimustel, otsustas amet. 

Schneider märkis lühidalt, et Itella sõnum seoses tehtud otsusega on see, et kõigile hangetel osalejatele peavad kehtima võrdsed tingimused. Kõige olulisem on aga see, et peale konkurentsiameti otsust tegutsevad osapooled võrdse kohtlemise printsiibi alusel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077