Jaana Pikalev • 25. oktoober 2011
Jaga lugu:

If: äriklientide liikluskindlustuse hinda pidime korrigeerima

Kuna ettevõtetele kuuluvate sõidukite kahjude hulk on pigem kasvav trend, siis selles segmendis on If Kindlustus pidanud hinda korrigeerima, rääkis Ifi juhatuse liige Artur Praun.

Kui võrrelda eraisikute sõidukite ja ettevõtetele kuuluvate sõidukite kahjude statistikat, siis kasvav trend on just viimaste osas, mainis Praun. "Hoitakse ju neid sõidukeid pidevalt teedel ja risk avariisse sattuda on seda suurem. Selles segmendis oleme mõnevõrra pidanud ka hindu korrigeerima," rääkis kindlustusfirma juht.

Ta nentis, et kasvav kahjustatistika toob täiendava töökoormuse ka kahjukäsitlusele, just kahjuklientide teeninduses soovib If Kindlustus eesrindlik olla. "Hinnatrende on praegu keeruline prognoosida," sõnas Praun.

"Lisaks aasta alguse rasketele ilmaoludele oleme pidanud tõdema ka kahjude tavapärasest suuremat arvu teisel poolaastal. Liiklus on viimastel kuudel intensiivistunud ja teeolud on rohke vihma ning kehvema nähtavuse tõttu halvemaks muutunud, see kõik kajastub ka meie kahjustatistikas," selgitas Praun.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee