Jaana Pikalev • 7 oktoober 2011

airBalticust tagandatud Flick tahab saada Vilniuse lennufirma aktsionäriks

Vilniuse linn otsib potentsiaalseid investoreid lennuliini projekti elluviimiseks. Võimalike aktsionäride taotluste hulgas näeb ka Bertolt Flicki nime, kes teatas äsja Läti rahvusliku lennufirma airBalticu presidendi kohalt tagasiastumisest, kinnitas Vilniuse linnapea Arturas Zuokas uudisteportaalile IQ.lt.

"Ma võin öelda, et meil on olnud sellest temaga (Flickiga - toim.) läbirääkimisi," ütles linnapea uudisteportaalile, kuid ta rõhutas, et vestlusi on praegu käimas mitmete võimalike partneritega.  "Mida rohkem partnereid, seda kindlam, et projekt õnnestub. Seetõttu peeti läbirääkimisi ka Flickiga, kuid konkreetseid kokkuleppeid veel ei ole," ütles Zuokas.

Linnapea sõnul võttis linn ise Flickiga ühendust. Kuigi Flickiga konkreetseid leppeid ei sõlmitud, on ta endiselt üks potentsiaalne kandidaat lennuettevõtte loomiseks. "Kui ta tuleb ja ütleb, et teeb selle ja selle ära ja see sobib meile, siis miks mitte," sõnas Zuokas.

Vilniuse linn plaanib oma lennufirma rajada, mille aksiad kuuluksid 34% ulatuses Vilniuse linnavalitsusele ning ülejäänud osas soovitakse kaasata investoreid.

 

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Madismäe
Ana MadismäeReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150