Autor: Jaana Pikalev • 13. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

airBaltic tühistas lennud põhjendusteta

Läti lennufirma airBaltic tühistas eile põhjendusi jagamata neli väljumist Riiast. Täna on tühistatud juba seitse lendu.

Lendude ärajäämise kohta ei ole lennufirma andnud ühtegi konkreetset vastust, ainult teatati lendude ärajäämisest, ütles Riia lennujaama esindaja uudisteportaalile Nozare.lv, vahendas Baltic Course.

Lennud tühistati Brüsselisse, Berliini, Vilniusesse ja Tallinna.

airBalticu asepresident Janis Vanags informeeris uudisteportaali täiendavalt, et eile jäi ära lausa kaheksa lendu, kõikidesse nimetatud sihtkohtadesse kaks lendu. "airBaltic lendab nendesse sihtkohtadesse mitu korda päevas ja ükski tühistatud lendudest ei olnud ainus tänane väljumine sihtkohta (12. sept-toim)," kommenteeris Vanags. 

Tallinna lennujaama lendude reaalaja graafiku kohaselt on airBaltic tühistanud kaks saabuvat lendu Tallinna. Tühistatud on täna 11.20  ja 17.20 saabuma pidanud lennud, samuti 11.45 väljuma pidanud lend.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077