Autor: Anne Oja • 13. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Võlausaldajast pank pole airBalticus toimuvaga rahul

Läti rahvusliku lennukompanii võlausaldajana pole kommertspank Latvijas Krajbanka lennukompaniiga rahul, edastas uudisteagentuur Leta.

Panga president Ivar Prieditis ütles portaalile Nozare.lv pärast kohtumist kommunikatsiooniministri Uldis Augulisega, et on tekkinud väljakannatamatu olukord ja valitsus peaks oma positsiooni selge sõnaga välja ütlema ja seda ka konkreetsete tegudega kinnitama.

Kohtumine toimus kommunikatsiooniministri initsiatiivil ja omas informatiivset iseloomu. Lennukompanii täiendava finantseerimise teema üles ei kerkinud.

Prieditise hinnangul peab riik vastu võtma airBalticu põhikapitali suurendamise otsuse. Prieditis väljendas ka muret reiside tühistamise pärast, mida pole siiani põhjendatud. Oma finantskohustusi on airBaltic Krajbanka suhtes siiani täitnud.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077