Jaana Pikalev • 9. märts 2011
Jaga lugu:

Kõrgeimat palka saab transpordiülem ja laojuhataja

CV Online kogutud statistika põhjal oli mullu logistikavaldkonna ametikohtadest kõrgemini tasustatud laojuhataja ja transpordiülem.

CV Online kogub palgaandmeid registreeritud kasutajatelt. Töökuulutuste portaali turundusjuhi Heikko Grossi sõnul saavad portaali kasutajad sisestada oma palgataseme ja vastusena teada, mis on teiste sama ametit pidavate inimeste keskmine palk brutona. "See ei ole küll ülim statistiline tõde, aga annab kindlasti üldpildi ette," rääkis Gross kogutavast infost.

Portaali kasutajate palkadest mullu kõrgemait palka sai transpordiülem, kelle töötasu ulatus 1188 euroni (bruto), samuti oli kõrgelt tasustatud laojuhataja, kellele töötasu maksti 1042 eurot (bruto) kuus. Ülejäänud ametikohtade tasustatus oli kuus alla 1000 euro.

 

 

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee