Autor: Jaana Pikalev • 9. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kõrgeimat palka saab transpordiülem ja laojuhataja

CV Online kogutud statistika põhjal oli mullu logistikavaldkonna ametikohtadest kõrgemini tasustatud laojuhataja ja transpordiülem.

CV Online kogub palgaandmeid registreeritud kasutajatelt. Töökuulutuste portaali turundusjuhi Heikko Grossi sõnul saavad portaali kasutajad sisestada oma palgataseme ja vastusena teada, mis on teiste sama ametit pidavate inimeste keskmine palk brutona. "See ei ole küll ülim statistiline tõde, aga annab kindlasti üldpildi ette," rääkis Gross kogutavast infost.

Portaali kasutajate palkadest mullu kõrgemait palka sai transpordiülem, kelle töötasu ulatus 1188 euroni (bruto), samuti oli kõrgelt tasustatud laojuhataja, kellele töötasu maksti 1042 eurot (bruto) kuus. Ülejäänud ametikohtade tasustatus oli kuus alla 1000 euro.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077