Autor: Jaana Pikalev • 9. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Enim otsitakse valdkonnas endiselt autojuhte

OÜ CV Keskuse turundusjuhi Laura Tammeorgi sõnul on transpordi ja logistikavaldkonnas kõige rohkem tööpakkumisi autojuhtidele.

Eilse seisuga oli CV Keskuse tööportaalis kokku on transpordi ja logistika kategoorias tööpakkumisi 161. Kõige rohkem on tööpakkumisi autojuhtidele: 57, samuti on populaarsed ametikohad hetkel bussijuhid, laohoidjad, laojuhatajad, tõstukijuhid, transporttöölised, vahendas tööportaali turundusjuht.

Tammeorg lisas, et  2011.a on tõusnud antud kategoorias tööpakkumiste arv tunduvalt, samuti on tunda juba palgatõusu autojuhi ametikohal palga päringut kasutades.

Kokku on Tammeorgi sõnul CV-de andmebaasis 9653 CV-d registreeritud autojuhi ametikohale. "Enamikel CV Keskuse tööportaali kasutajatel on CV aktiivne, kuigi neil on töökoht olemas, CV hoitakse aktiivne, et olla kursis paremate tööpakkumistega ja sobiva pakkumise korral kandideerida," selgitas ta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077