Autor: Jaana Pikalev • 9. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Keskmine töötasu logistikas oli mullu ca 709 eurot kuus

 CV Keskuse palgapäringu statistikas nähtub, et keskmine ettevõtete poolt pakutav palk logistikavaldkonna ametikohtadele oli 709 eurot kuus.

CV Keskuse Palga päringu abil on võimalik teada saada madalat, keskmist ning kõrget palgataset. Palga päring arvestab tööotsija oodatavat palka, reaalselt makstavat palka ning tööpakkumistes pakutavat palka, rääkis CV Keskuse turundusjuht Laura Tammeorg.

Hetkel on palga pakkumised on väiksemad, kui autojuhtide palgaootused ja enamjaolt on see nii igas valdkonnas, ütles Tammeorg. Eelmise aasta statistikakohaselt oli valdkonnas keskmine palk 709 eurot kuus.

 

palk (EUR)

autojuhtidele

palk (EUR)

autojuhtidele

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077