Autor: Jaana Pikalev • 18. jaanuar 2011

Aktsionär: kena oleks olnud jagada kasumit investoritega

Tallinki aktsionär Rene Ilves ootas, et Tallink oleks jaganud oma kasumit ka investoritega, kuid seekordki jäeti kõik tühjade pihkudega.

Ilves tunnistas, et Tallink saab üldiselt kenasti hakkama. „Neil on kena rahapositsioon. Oleks oodanud, et jagaks investoritele ka midagi välja, aga ei midagi! Oleks viisakas olnud, kui nad seda oleksid teinud, aga….ma ise arvan, et maksavad pigem siis, kui saava lahti müügis olevatest laevadest. See vähendaks võlakoormat kah,“ lisas ta.

„Praegune kasum saavutati tänu tuletisinstrumentidele, valuutakurss jms. See väga hea kasumikvaliteet pole, ärilisest tegevusest võiks kasum tulla, mitte tuletisinstrumentidest,“  lausus Ilves. „Aga noh, eks nafta hind on tõusnud ja see on teada.“

 

 

 

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150