Autor: Siim Sultson • 12. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ruhnu vedu jätkab endine Saksa lennufirma

Sügisest veab viis aastast Kuressaare–Ruhnu–Pärnu lennuliinil Luftverkehr Friesland Brunzema und Partner KG.

Saare maavalitsus tegi ettevõttele ettepaneku korraldada liinivedu 1. novembrist 2015. a 30. septembrini. 

Saare maavalitsuse teatel kaasavad nad lepinguläbirääkimistesse Ruhnu valla esindajad, elanikud ja ettevõtjad. Lisaks ootavad nad kõigi huviliste ja organisatsioonide põhjendatud ettepanekuid, kuidas Ruhnu lennuliiklust paremini korraldada. Maavalitsus plaanib lepinguläbirääkimised lõpetada hiljemalt septembri alguseks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077