Autor: Rivo Sarapik • 13. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teeinfo: Mäo rist kolmeks päevaks suletud

Ehitustööde tõttu suletakse tänasest kolmeks päevaks Mäo nn Neste rist.

Maanteinfokeskuse andmeil alustatakse tänasest taastusremondiga Rapla maakonnas Tallinn-Rapla-Türi maanteel Röa-Aranküla maanteelõigul (km-d 37-43,2). Lõik suletakse transiitliiklusele ning suunatakse ümbersõidule Juuru kaudu. Tööde orienteeruv lõpptähtaeg on 30. november.

Seoses Mäo ümbersõidu ehitustöödega suletakse tänasest kolmapäevani (13.-15. juuli) liiklusele Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee 96.kilomeetril (Mäo, Neste rist) ning ümbersõit tähistatakse Korba-Kirisaare ristmiku kaudu.

Taastusremondiga alustatakse Harju maakonnas Kurna-Tuhala maanteel Kiili ja Lähtse vahelisel lõigul (km-d 6,3-9,4). Liiklus suunaga Tuhalast Tallinna ringteele on Kiilis lõigul Voore tn kuni Sausti ristmik (km-d 6,9-7,8) suletud. Sõiduautod suunatakse ümbersõidule mööda Kiili tänavaid. Veoautode ümbersõit toimub Nabala küla kaudu Tallinn-Rapla-Türi maanteele või Paali ristmikust Tallinn-Tartu maanteele.

Silla ümberehitustöödeks suletakse tänasest kuni kolmapäevani (13.-15.juuli) Lääne maakonnas Keila-Haapsalu maantee 52. kilomeetril asuv Seljaküla sild. Ümbersõit marsruudil: Kuijõe-Risti-Palivere-Keedika.

Valga maakonnas alustatakse Tõlliste-Kaku maantee 1. kilomeetril asuva Emajõe silla remonttöödega. Sild jääb suletuks orienteeruvalt 13.septembrini. Ümbersõit toimub Tsirguliina-Laatre kaudu.

Teeandurite paigaldustööde tõttu kehtib täna ja homme kella 10.00-17.00 Harju maakonnas Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 16. kilomeetril kiiruspiirang kuni 30 km/h.

Tänasest kuni augusti lõpuni tehakse Harju maakonnas Viimsi-Randvere teel Heki tänaval (km 1,5-1,7) ringristmiku ehitustöid, kiirust on piiratud 30 km/h.

Seoses reguleeritud ülekäiguraja ja kergliiklustee ehitusega on alates tänasest Harju maakonnas Tallinn-Pärnu-Ikla maanteel km 13,8 piiratud kiirust 50 km/h ning Tallinna suubuval suunal suletud üks sõidurada. Tööd kestavad kuni 15. augustini.

Teetruubi ümberehitustöid teostatakse Hiiu maakonnas Suuremõisa-Salinõmme maantee 1.kilomeetril. Tööde tsoonis kehtib kiiruspiirang 30 km/h. Tee on lühiajaliselt suletud, ümbersõit on tähistatud.

 

Soodsate ilmastikuolude korral tehakse pindamistöid:

- Hiiu maakonnas Heltermaa-Kärdla-Luidja maanteel km-tel 26,6-30,1. Kiiruspiirang 30 km/h kehtib kuni 17. juulini- Võru maakonnas Vana=Saaluse-Kõo maanteel km-tel 0-3,9. Kiiruspiirang 30 km/h kehtib kuni 18. juulini.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077