Autorid: Janno Riispapp, Ken Rohelaan • 9. jaanuar 2024

Riia Sillave: tarnete kallinemine sõltub Suessi kanali kriisi kestusest

Kui Punases meres tegutsevate mässulistega seotud Suessi kanali kriis kestab kauem kui mitu nädalat, siis võib see hakata rohkem tõstma tarnete hindu, ütles Muuga konteinerterminali käitava HHLA TK juht Riia Sillave.
HHLA TK Estonia juhatuse esimees Riia Sillave.
Foto: Andras Kralla

Sillave selgitas Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis, kuidas juba eelmise nädala lõpus nägi ta Aasias konteinerite ja transpordiindeksi tulevikuhindade ehk SPOT-hindade tõusu üle kahe korra. "Kas see on lühiajaline (hinnatõus), seda näitab situatsioon," märkis Sillave.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077